Amsterdam en omstreken

Starten

Solex tours kunnen starten vanaf verschillende locaties binnen en buiten Amsterdam. Het meest starten we op het NDSM-terrein, vanwege de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het OV. Ook de Aambeeldstraat in Noord, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel of het Twiske zijn leuke opstapplekken. Vanaf deze locaties stippel ik dan een prachtige route uit. Amsterdammers staan vaak versteld hoe mooi en verrassend de omgeving net buiten de stad is!

Ook heel leuk zijn de tours met een verschillend start- en eindpunt, zodat de Solex een leuk en origineel vervoersmiddel is. (En ja: ik zorg dat je eventuele spullen ook meereizen!)

NDSM-Plein 78
1033 WB Amsterdam Noord

Ontdek het noorden van Amsterdam:

Ontdek pareltjes zoals Broek in Waterland, Monnickendam, Zuiderwoude, Durgerdam, Marken of Volendam. Gedurende of na de rit kan ook een leuke, tweede activiteit uitgevoerd worden zoals: (kano)varen, een stadswandeling door het historische hart van  Monnickendam of een bezoek aan een moderne melkveehouderij. Je kunt zelf een origineel Solexarrangement samenstellen.

Ontdek het zuiden van Amsterdam:

Rijdt langs de prachtige Amstel en chique landhuizen richting Ouderkerk aan de Amstel of Muiden om vervolgens na de pauze het typisch Hollandse weidegebied Ronde Hoep op de Solex te bewonderen.

Ontdek Noord-Holland:

Nog meer moois: rij ook eens richting de Zaanse Schans, Spaarndam, de kust of zelfs richting Alkmaar. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor jou samengestelde route:

Naast de mooie Solextochten die we momenteel al aanbieden, kun je ook je eigen route in de omgeving van Amsterdam samenstellen. SusieQ denkt graag met je mee en kan je hierbij tips geven. Niet alles is mogelijk: op de Solex mag je niet altijd en overal rijden. De mooiste route is er eentje met weinig stoplichten, vindt grotendeels buiten de stad plaats en heeft mooie plekjes om te pauzeren.