Bedrijfsuitje

Een uitje met het team? Op de Solex, samen met je collega’s, kan een verbindende gelegenheid zijn, maar zal vooral een plezierig uitje! Vanaf 7 personen toer je begeleid op de Solex.

Na een korte instructie rij je gezamenlijk op de allervriendelijkste snorfiets die er bestaat: de klassieke Solex uit de jaren 60/70! Geniet van het prachtige landschap waar Noord-Holland bekend om staat: weilanden en water, oude dorpjes, bruggetjes, koeien en heel veel vogels. SusieQ weet prachtige routes en genoeg mooie plekjes om te pauzeren voor een kopje koffie of lunch. Wil je na afloop van de Solexrit wat eten of drinken in Amsterdam? Ik geef je graag een advies op basis van je wensen!

Drie uur durende tocht

Een circa 40 km lange tocht of een wat kortere toer met een uitgebreide pauze. € 46,50 per persoon.

Vier uur durende tocht

Een mooie tocht met voldoende gelegenheid voor een tweede activiteit of een uitgebreide pauze. € 52,50 per persoon.

Kies uit diverse routes, afgestemd op jouw wensen bv:

 • Ten noorden van Amsterdam: Ontdek pareltjes als Broek in Waterland, Monnickendam, Zuiderwoude, Durgerdam, Marken of Volendam.
 • Ten zuiden van Amsterdam: Rijdt langs de prachtige Amstel en chique landhuizen richting Ouderkerk aan de Amstel, Muiden of het typisch Hollandse weidegebied Ronde Hoep.
 • Noord-Holland: toer ook eens richting de Zaanse Schans, Spaarndam, de Kust of zelfs richting Alkmaar.
 • Custom made routes: Naast de mooie Solextochten die we momenteel al aanbieden, kun je ook je eigen route in de omgeving van Amsterdam samenstellen. SusieQ denkt graag met je mee en kan je hierbij tips geven.

Lees meer over routes >>

Goed om te weten

 • Voor het rijden van een Solex is een brommercertificaat of een rijbewijs verplicht. Collega’s zonder rijbewijs? Geen probleem, iedereen kan mee: dan huren wij een elektrische fiets.
 • De prijzen zijn inclusief BTW, verzekering, milieuvriendelijke brandstof (=geen stank) en het gebruik van een retro jethelm, maar exclusief consumpties en de levering van Solexen.
 • Het minimaal aantal deelnemers aan een Solextour is 7 personen. Ben je met een kleinere groep, dan kun je losse Solexen huren in Alkmaar en zelf een mooie route volgen.
 • De Solexen worden op de gewenste locatie binnen en buiten Amsterdam geleverd.  De leveringskosten zijn € 100 inclusief btw voor groepen tot en met 20 personen. Neem even contact op als je met een grotere groep op locatie wil rijden.
 • Gedurende of na de tour kan ook een leuke, tweede activiteit uitgevoerd worden zoals: (kano)varen, een stadswandeling door het historische hart van bijvoorbeeld Monnickendam of een bezoek aan een moderne melkveehouderij. Je kunt zelf een origineel Solexarrangement samenstellen.
 • Vertrek binnen Amsterdam, zoals vanaf het NDSM-terrein is mogelijk vanaf vrijdag 12:00 tot maandag 9:00. Vertrek buiten Amsterdam is de hele week mogelijk!
 • Ook een  toer met het eindpunt in Amsterdam-Noord behoort tot de mogelijkheden, zodat het feest of evenement verder kan gaan in de stad.