Vrienden/familie

Een vrijgezellenfeestje, een jarig familielid, een jubileum: er is altijd wel een mooie reden om Solex te rijden. Beleef een weergaloos uitje, waarbij jullie veel bekijks hebben op authentieke Solexen! Als je wil, hebben we een originele leren Solexjas én pothelm beschikbaar.

Om het uitje compleet te maken kunnen we tijdens de rit even pauzeren in een gezellig café in één van de oude dorpjes, bij een boerderij of bij een schitterend gelegen theetuin om een overheerlijke high tea te nuttigen. Daarnaast valt er genoeg te zien en te beleven in het unieke nationale landschap Laag Holland. Bezoek bijvoorbeeld een palingrokerij of laat een foto maken van de groep in klederdracht in Volendam!

Wil je na afloop van de Solextour borrelen of dineren? Ik geef je graag advies op basis van je wensen. Een Solextour is ook fantastisch om de dag mee te starten. Rij met de vrienden of vriendinnen naar de voordeur van de vrijgezel!  De Solex is dan ook een origineel vervoersmiddel om in Amsterdam te komen.  Wij rijden vaak vanuit de regio Alkmaar-Purmerend naar Amsterdam-Noord, waar jullie het feest dan kunnen voortzetten! Laat mij weten waar je wil starten en ik bedenk een leuke route!

Drie uur durende tocht

Een circa 40 km lange tocht of een wat kortere tour met een uitgebreide pauze. € 46,50 per persoon.

Vier uur durende tocht

Een mooie tocht met voldoende gelegenheid voor een tweede activiteit of een uitgebreide pauze. € 52,50 per persoon.

Goed om te weten

  • Voor het rijden van een Solex is een brommercertificaat of een rijbewijs verplicht. Collega’s zonder rijbewijs? Geen probleem, iedereen kan mee: dan huren wij een elektrische fiets.
  • De prijzen zijn inclusief BTW, verzekering, milieuvriendelijke brandstof (=geen stank),  het gebruik van een comfortabele jethelm, pauze bij een mooie locatie en begeleiding, maar exclusief consumpties en levering van Solexen.
  • Het minimaal aantal deelnemers aan een Solextour is 7 personen. Ben je met een kleinere groep, dan kun je losse Solexen huren in Alkmaar en zelf een mooie route volgen.
  • De Solexen worden op de gewenste locatie binnen en buiten Amsterdam geleverd. De leveringskosten zijn € 100 inclusief btw voor groepen tot en met 20 personen. Voor prijzen voor grotere groepen.
  • Gedurende of na de tour kan ook een leuke, tweede activiteit uitgevoerd worden zoals: (kano)varen, een stadswandeling door het historische hart van bijvoorbeeld Monnickendam of een bezoek aan een moderne melkveehouderij. Je kunt zelf een origineel Solexarrangement samenstellen.
  • Vertrek binnen Amsterdam, zoals vanaf het NDSM-terrein is mogelijk vanaf vrijdag 12:00 tot maandag 9:00. Vertrek buiten Amsterdam is de hele week mogelijk!
  • Ook een  toer met het eindpunt in Amsterdam-Noord behoort tot de mogelijkheden, zodat het feest of evenement verder kan gaan in de stad.