Zelf touren

Huur een Solex en ontdek op eigen houtje de mooie en gevarieerde omgeving van Alkmaar. SusieQ Solex heeft verschillende routes beschikbaar met tips om verborgen pareltjes te bezoeken of er even tussenuit te gaan. We zitten op 700 meter van station Alkmaar (35 minuten vanaf Amsterdam CS).

Tarieven 

voor de verhuur van 1 tot en met 6 Solexen, zonder gids gelden de volgende tarieven:

    • 0 ~ 5 uur:      € 39 per persoon
    • 5 ~ 10 uur:    € 49 per persoon
    • 10 ~ 15 uur:  € 59 per persoon

Het tarief is inclusief één volle tank brandstof waarmee je ongeveer 50 kilometer kan rijden en het gebruik van een comfortabele jethelm.

Reserveren

Je kunt een reserveringsaanvraag doen via de website of door even te bellen met 06 – 53534173. Je kunt natuurlijk ook even een Whatapp sturen!

Routes

Natuurlijk kun je helemaal zelf bepalen waar je heen gaat. Ik heb ter inspiratie ook een aantal leuke routes uitgezet met originele bezienswaardigheden. Deze routes duren tussen de 3 en de 6 uur, afhankelijk van je tempo en interesse.

Best of the west: Aan de westkant van Alkmaar zie je het landschap veranderen van natte melkveehouderij naar droge zandbloembollenteelt. Een tocht langs de duinen brengt je door de oude dorpjes Egmond, Bergen en hun equivalenten aan zee. Koeien, bloemen en zee ten westen van Alkmaar. Lees meer>>

Prachtig uitzicht in het oosten: Het weidse laagland aan de oostkant van Alkmaar biedt prachtige vergezichten, veel molens en pittoreske dorpjes als Schermerhorn, Graft, Grootschermer en De Rijp (een van de mooiste dorpen van Nederland). Lees meer>>

 Goed om te weten

  • Het maximaal aantal deelnemers aan een onbegeleide rit is 6 personen. Ben je met een groep van meer dan 7 personen? Kijk dan even bij de mogelijkheden voor bedrijven of vrienden en familie.
  • Voor het rijden van een Solex is een brommercertificaat of een rijbewijs verplicht. Collega’s zonder rijbewijs? Geen probleem, iedereen kan mee: dan huren wij een elektrische fiets.
  • Tarieven zijn inclusief btw, aansprakelijkheidsverzekering met € 250 eigen risico, één volle tank (milieuvriendelijke) benzine waarmee je ongeveer 50 kilometer kan toeren én het gebruik van een comfortabele jethelm.
  • Tarieven zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van Solex Rent